Haemme: Tehdaspäällikkö

18.01.2022

Haemme

Tehdaspäällikköä

Green Fuel Nordic on suomalainen biojalostusyhtiö, jonka liiketoiminta perustuu jo kaupallisessa käytössä olevan, innovatiivisen pyrolyysiteknologian hyödyntämiseen uuden sukupolven bioöljyn tuotannossa. Yhtiö valmistaa bioöljyä Lieksan biojalostamolla ja tavoitteena on investoida lähivuosina uusiin biojalostamoihin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueille. Yhtiö rekrytoi nopean kasvun tukemiseksi tehdaspäällikköä.

Tehdaspäällikkönä vastaat Lieksan bioöljyjalostamon operatiivisesta toiminnasta ja henkilöstöstä sekä näiden kehittämisestä. Kehität aktiivisesti toimintamalleja yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten prosessitoimittajien kanssa.

Edellytämme sinulta ymmärrystä kokonaisvaltaisesta tuotantolaitoksen johtamisesta ja omaat kokemusta monipuolisista tuotanto-organisaation esimiestehtävistä. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja toimimaan käytettävään ja analysoituun tietoon perustuvassa ongelmaratkaisussa ja päätöksenteossa. Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Ansioluettelon ja palkkatoivomuksen sisältävät hakemukset 14.2.2022 mennessä:

HUOM! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää jo tänään!

OTA YHTEYTTÄ!

Kuinka voimme auttaa? Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.