Haemme: Business Controller

21.09.2020

Haemme

Business Controlleria

Haluatko olla synnyttämässä uutta liiketoimintaa?

Toimit osana konsernin johtoryhmää. Ensimmäisenä tehtävänäsi on suunnitella Lieksaan tulevan bioöljyjalostamon talous- ja toiminnanohjausprosessit.

Ylösajovaiheessa siirrät prosessit käytäntöön niin, että ne tuottavat tarvittavat analyysit ja raportit johdon päätöksenteon tueksi. Työkalunasi toimii mm. ulkopuolinen laskentatoimi. Ylösajovaiheen jälkeen tehtäviisi kuuluu raportointijärjestelmien ja suorituskykymittarien ylläpitäminen ja kehittäminen.

Laadit taloudelliset ohjeistukset ja toimit taloudellisena neuvonantajana tukien johdon päätöksentekoa. Laadit yksikön budjetit ja ennusteet, ja kannattavuuden seuraamisen lisäksi arvioit raportoinnin olennaisena osana lähitulevaisuuden tapahtumat. Osallistut konsernin strategian pohdintaan, liiketoimintasuunnitelmien laadintaan sekä projektien suunnittelemiseen ja seurantaan. Kouluttaminen ja yrityksen edustaminen tarpeen mukaan kuuluvat tehtävääsi.

Sinulla on yritystalouden tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä. Osaat esittää sanottavasi selkeästi ja perustellusti. Olet analyyttinen, käytännönläheinen ja ratkaisuhakuinen joukkuepelaaja. Olet ammattilainen excelin käytössä ja taidat muitakin raportointityökaluja. Edellytämme sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Hakemukset:

Lähetä ansioluettelon ja palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi kirjallisesti 16.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen timo.saarelainen@greenfuelnordic.fi

OTA YHTEYTTÄ!

Kuinka voimme auttaa? Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.