Avoimet työpaikat

Green Fuel Nordic Oy suunnittelee käynnistävänsä bioöljyn tuotannon Suomessa Iisalmen Soinlahteen rakennettavassa biojalostamossa.

Jalostamon tarpeita silmällä pitäen Green Fuel Nordic käynnistää yhteistyössä Iisalmen TE-toimiston kanssa kaikkiaan noin 60 henkilöä kattavan koulutuksen. Tavoitteena on, että biojalostamon tulevilla työntekijöillä on valmiudet ja pätevyys toimia moniosaajina tuotannon eri tehtävissä.

Koulutettavista henkilöistä yhdeksän on toimihenkilöitä, jotka sijoittuvat yrityksen johto-, talous-, henkilöstö-, kehitys-, HSQE-, myynti-, logistiikka- ja IT-tehtäviin. Tuotanto työllistää 30 moniosaajaa, ja automaatio-, sähkö- ja mekaaniseen kunnossapitoon, laboratorioon sekä tuotannonohjaukseen sijoittuu kaikkiaan 21 henkilöä.

Koko uuden henkilöstön kattava yleiskoulutus kestää 3–5 kuukautta. Yleiskoulutuksen jälkeen koulutuspolut erkanevat eri työtehtävien mukaisesti.  Tämä osuus kestää noin 1–3 kuukautta. Laitteiston ylösajo- ja testausvaiheen jälkeen alkaa varsinainen täsmäkoulutus eri tehtäviin. Sen kestoksi on arvioitu 3–4 kuukautta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Iisalmen TE-toimistoon ja kysy lisää Green Fuel Nordic -projektista!
TE-toimiston puhelinnumero on 0295 043 500.

 

Jaa Tulosta